Манже в Париж


Французите имат хубава кухня. Много обичат да ядат патица и да пият вино. Имат малки порции и затова не са дебели. Пият червено вино и затова нямат холестерол, макар, че им е мазна храната.

Имат едно предястие с патешки воденички, пастет и зелена салата, което опитах. Разните пастети са им специалитет.

С тея палачинки за малко да стане пожар. Не бяха нещо особено палачинките. Изобщо са на светлинни години от вкусните белгийски палачинки, но за сметка на това бяха доста алкохолни – по мои изчисления съдържаха петдесетина грама коняк. Жена ми се напи от нейната палачинка. Палачинките са най горе, все още не знам как се форматира тук – на превюто излиза едно, а крайния резултат е съвсем друг. Е нищо, важното, е че сървъра е на гугъл, а те като е известно имат много място за глупости като моите. А основното ястие, което може би ще се появи под този текст е печена патица върху някакъв специален картов и отгоре праскова.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: