Разходка с лодка

Тая неделя имах късмета да се возя на бърза моторна лодка – някаква промоция на Q8 бензиностанции. Изпращаш един sms и ако имаш късмет получаваш билет. Първо с един зодиак се ходи до яхтата – оттам се качваш на бързата лодка която събира 6 човека и вдига 140 км/час. После пиеш една кола на мостика на яхтата и си отиваш дълбоко замислен – ето как живеят хората които имат не пари, а много пари. Голямата яхта струва може би 3 милиона евро. За малката лодка незнам, но и тя не е евтина.

Плажа на Knokke. Нещо което го няма у нас и в средиземноморието – приливите и отливите – нивото на морето се вдига и покрива всичко което е пред камерата. Затова пясъка постоянно е мокър. Същинския плаж е малко по-назад.

Яхтата Антарес и лодката съответно.

Изглед към плажа от палубата. Да седиш отдоре на мостика, ли е или как точно се казва не знам е доста приятно. Е, не знам как е при буря но при хубаво време определено е много добре. Веднага се амбицирах да изкарам курсове за шофьор на такова 20-30 метрово нещо. Хем го караш хем ти плащат – какво по-добро от това.

Вътре в яхтата

Моя милост се вози

Лодката потегля със следващата група – отзад боботи като че има събрани двигателите на два зила, когато развие пълна скорост вятъра ти отнася очилата.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: