Shunting

Това е най-приемливата работа, която ми се падна в Белгия. Състои се от местене на коли от един паркинг на друг. Колите са експорт за Великобритания и естествено са със десен волан. Много е странно в началото, но за един ден се свиква. Характерно е, че когато се паркира двете гуми на колата трябва да са точно на една линия и разстоянието между следващата кола трябва да е между 20 и 30 сантиметра.

Тъй като паркинка обслужва Daimler Chrysler успях да пробвам цялата гама на мерцедес крайслер и смарт, а също така всички коли на опел, които, кой знае защо, в Англия наричат vauxhall. От крайслерите не можах да изпробвам само С300.

Малко впечатления.
Една от големите резачки на които съм се качвал е крайслер кросфайър. Не е за препоръчване за хора над 100 кг като мене. Същото се отнася и за CLK на мерцедес.

Опелите са много смотани коли, дори и нови. Може би мисля така защото ги сравнявам само с мерцедеси и крайслери. Е, в крайна сметла не са чак толкова лоши.

Никога не си купувай смарт автоматик, това е най дървения автоматик на който съм попадал през целия си живот. Създава впечатление, че се возиш при човек, който за пръв път се качва на кола. Не ми го побира акъла как мерцедес са се навили да продават това чудо. С обикновени скорости са добри. Попаднах на един поръчков смарт форфор брабус – беше нелоша резачка, да не кажа много добра.

Най доброто отвсякъде беше mercedes CLS500.

Мисля, че C300 на крайслер бие мерцедес по отношение на „какво получавам за тези пари“ и ако имам излишни 40К бих си взел точно това.

5.7-liter HEMI® V8 engine with Multi-Displacement System (MDS), 340 horsepower at 5,000 rpm

Между другото се шири мнението, че жените не могат да паркират. Бих искал да видя този печеняга, който ще бие жените които работят там постоянно по прецизно паркиране, хехе.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: