Добре, че живота е само сън…

Това написах онзи ден като си четях блога на племето ставаше въпрос за някакъв гранатомет

Като прочетох тоя пост и се сетих за един филм който гледах преди няколко месеца с Николас Кейдж който играеше ролята на трафикант на оръжие. Не помня заглавиято, защото бях на много водки, но филма започна със лаф от сорта. “В света седем от десет човека са въоръжени. Нашата задача е да въоръжим останалите трима.” От друга страна през последните дни по ВВС бегло дочух, че размириците незнам къде си започнали по следния начин. Правителството, даже беше нигерийското ако не се лъжа вербувало за армията някакви местни от района – въоръжили ги облекли ги с униформи и след известно време спрели да им плащат. Така се сдобили с малка армия изгладнели и добре въоръжени маймуни, които почнали да мародерстват из района. Ужаси. Мисля че в африка стават такива ужаси, че 90 процента от средностатистическите европейци ако видят за какво става въпрос ще се побъркат.

Четох в някакво списание тук за командващия белгийските части по време на геноцида тутси и хуту. Леко е превъртял оттогава, от сцените на които е станал свидетел.

Добре, че живота е само сън…

Днес пък, пак по ВВС чух, че самите служители на ООН злоупотребявали сексуално с местното гладиващо население в Либерия на принципа секс срещу храна или срещу парче сапун. Всъщност чух доста повече неща, които ми развалиха настроението. До няколко дни преди това си мислех, че това са прояви които са нетипични са съвременния представител на европейския континент, но явно съм се лъгал. Служители на хуманитарни организации, човече. Те са отишли там да помагат, да раздават храна и същевременно педофилстват с осем годишни деца срещу същата тази храна.
….Хомо Сапиенс – венеца на творението.

2 Коментари to “Добре, че живота е само сън…”

  1. А да ти кажа, тия не са в ред, ама наистина. Само погледни какъв е процента на серопозитивните жители на Либерия и където и да е в черна Африка…

  2. До колкото знам бройката е между 30 и 50 процента. Забележителното е, че го правят служители на хуманитарни организации, а не само местните маймуни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: