Забрадки, чадори и накрая шириатски съд

В Холандия забраниха забрадките в училищата. Едно 17 годишно пуберче гръмна учителя си в главата, защото накарал сестра му да се разбради. Моето мнение е ако искат да носят забрадки да ходят да учат в Пакистан или Иран и направо ако може да си останат там. Много скоро след забрадките се почват други претенции, шириатски съд и така нататък.

Ето коранът на български. Ако някой се интересува къде се проповядва насилие да си отвори директно осма сура, по нататък има още.

Имах един съученик избягал от Иран. Там е работел в някакво издателство. Карали са ги да печатат на всяка страница, че написаното вътре е лъжа, но се публикува само с образователна цел. И това след като книгата вече е минала страхотна цензура. И това се отнасяко за всички книги освен свещените им там издания.

Нравствената полиция веднъж предупредила майка му, (те са арменци и християни, но чадорът тип нинджа е задължителен за всички) че ако не си прибере кичура коса, който се е показал случайно щяла да виси провесена на него над огньовете в ада. Те наистина вярват в това.

Ми който не му харесва да ходи където му се вижда добре и редно – може ли някой да ти дойде на гости и да почне да ти мести мебелите у вас? Да си ходят в ислямските страни и там всичко добро е разрешено, а всичко лошо забранено. Ето начин фанатичните мюсулмани, които ги дразни поквареното западно общество да живеят в мир със себе си.

Advertisements

2 Коментари to “Забрадки, чадори и накрая шириатски съд”

  1. Здравей, Обърни внимание на корана 2:282 Един мъж=две жени.

  2. Тхехе – ако се заблуди едната – другата да и напомни, тхехехехеее

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: