Не се гаси туй що не гасне

до това заключение достигнах, когато установих, че един колега продава копирани дивидита с най-новите филми на общо основание по два кинта парчето. С най голямо задоволство си купих десет диска и съм си поръчал още десет. Така не съм принуден да гледам стари филми и по двайсет минути реклами.

Еи така си гледах Departed, Dejavu, 300, Rocky Balboa и други такива подобни. За по две евро, а не по двайсет, както си му е редът. А да спомена и змий в самолета. По голяма помия не бях гледал през живота си. Ако бях дал 20 евро за такова нещо щях да бъда принуден да си направя сепуко от гняв и мъка.

Да живей пиратството и пиратите. Всъщност те си живеят и няма изгледи да спрат този процес скоро и без моите пожелания.

Чета тук там как някои хора се възмущават, че спрели торентите в България и още незнам какви си неща. Всъщност торентите, които се водят български като арена дата замунда и т.н никога не са работили в чужбина така, че от край време си гледам филми свалени през чужди торенти като супернова и други такива. Те не са спирани и никога няма да спраt, както изглежда. Освен това няма изгледи да спре и емуле например. Така, че който иска да гледа филми без пари пак ще гледа и който иска да продава пиратски копия пак ще продава. Това е то.

Сега съм си поръчал Казино роял, втория сезон на избегалите пандизчии и др, такива само, че ще ги гледам чак след три седмици, защото сега заминавам за Испания. Хау.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: