кайтсърфинг ден 0

След като си платих курса по кайтсърфинг около две седмици не чих нищо от клуба. Затова последния уикенд, не помня събота или неделя беше отидох да видя докъде са я докарали и дали изобщо са разбрали че са ми получили паричките и пазят възмутително мълчание по въпроса. Тъй като мой приятел ми беше на гости го взех и него. След като се установи, че инструкторът е във водата и ще дойде най рано след час седнахме да пием бира на остъклената тераска на клуба.

Забравих да направя кратко описание. Въпросният клуб се намира на белгийското крайбрежие, на плажа на курортния град Knokke-Heist. Казва се VVW Heist. Представлява дървена постройка разположена на самия плаж. Около нея са наредени няколко дузини катамарани, триколки с мачти и разни други. Вътре помещението е мрачно, подът е обилно посипан с пясък а от тавана висят няколко сърфборда с декоративна цел. Има бар, където се продава бира на сравнително ниска цена в сравнение с крайбрежните заведения. Има съблекалня и някакви други помещения натъпкани с неопренови костюми, спасителни жилетки и други предмети с предназначение което ми е неизвестно. Следващия път ще направя снимки.

Инструкторът се появи след половин-един час. Казва се Сам – рус пич с дълга коса, загорял, и с бели кръгове около очите от слънчевите цайси. След като му обясних, че са ми обещали да ми проведат обучение по кайтсърфинг началото на септември, който месец почти настъпва вече той се чеса известно време по главата, след което с явно нежелание се занесе до едно изоставено пеце в ъгъла на стаята и започна да рови нещо из битовете и байтовете му. После спря, огледа се замислено и се запъти към бара, откъдето взе кръгла картонена подложка от бира Vedett и на гърба и ми записа датите на които трябва да се явя в бойна готовност с бански, джапанки и хавлиена кърпа. Останалото било от тях.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: