Може някое от предположенията на Циолковски да е вярно

Аз съм на мнение, че без съмнение имаме общи роднини с маймуните, макар и да не ми е много ясно как е процедирал “интелигентният дизайнер” и дали e само един.

Понякога ми се върти в главата мисълта, че може някое от предположенията на Циолковски да е вярно – а именно, че вероятно има по древни и по-развити разумни същества от нас още от времето когато материята е била в по-разредено състояние.

Да речем, че има такива същества, които си живуркат и си щъкат из времето и пространството без да ги е грижа. Изведнъж – хоп попадат на една планета където цъфти живот – подскачат маймуни по дърветата и т.н.

И пичовете решават – абе я дай да налеем малко акъл в главите на маймуните, барем излезе нещо – и хоп два три вида маймуни започват да се очовечават полека и от едните да речем излизат хора.

Ами ако тези същества от разредена материя са в състояние да се внедряват по някакъв начин в телата на маймуните примерно, или не дай си боже на хората. Ако на някой му се струва съмнителна възможността за внедряване в чужд организъм да прочете примерно “Вещици в чужбина” на Тери Пратчет.

Сегят си да речем две разредени същества в бара на Сириус 5 и си гледат пясъчната буря, докато пият още по-разредени от самите тях коктейли. По едно време единият се оплаква, че го е налегнала скука нещо напоследък – обиколил тия дни шестнайсет галактики и все тая – вече му писнало. Другият го съветва. Бе що не си пуснеш един сън на новата планета, дето я откриха преди няма и 6-7 хиляди години. И другия веднага след като се прибере в разредения си дом си ляга в разреденото легло, пуска си разредения компютър и търси в техния там гугъл – нови планети > забавления > живот в тяло на местен индивид > планета земя > опций мъж/жена, бла бла бла и така нататък. Чеква си разредената карта, примерно. Може и да е безплатен сървис – нещо като терапия срещу скука. И благодаря за поръчката, ще ви осигуриме незабравими спомени, лека нощ. Заспива пича и тяхната мрежа го внедрява в току що изревало пеленаче в някой родилен дом. После като умре носителя – хоп – събужда се у дома в леглото на сириус пет и нататък незнам какво прави.

Или пък ни използват като колония за престъпници – провиниш се там и хоп – тука да се мъчиш. Ако изгяволееш и станеш будистки монах, за да не се мъчиш пак могат да те прецакат като те пратят в Бирма например. Ако си пич, си те прибират рано-рано. Ето такива щуротий

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: