Педофилите – защитен вид в Белгия

Вчера по новините в Белгия дадоха как съучастникът (не му запомних името, но това не е от значение) на  Марк Дютру Белгийски престъпник, който е отвлякъл, измъчвал, многократно изнасилвал със съучастници шест момичета на възраст между 8 и 18 години, четири от които са били убити, две са освободени от полицията.

Тя въпросният съучастник бил осъден на 6 години. Той само бил карал буса с момиченцата и помагал с отвличането, видите ли. Тъй, като процесът продължил 6 години и той си ги излежал в ареста и незнам си кво си – много не разбрах за какво точно съди държавата да му плати обезщетение в размер на 6 хиляди евро. Не че са кой знае колко пари, но въпроса е принципен и ми се обърна стомаха, като го видях как се подхилква, а също така адвокатите му ка си шушукат и се хилят.

Между другото се говори, че горепосоченият Дютру си спретнал малък публичен дом с отвлечените момичета и го посещавали тесен кръг богаташи, политици и разни други влиятелни хорица, които си падали да изнасилват малки момиченца през уикенда.

Дютру не е издал никой от клиентите си и затова сега в пандиза има плейстейшън. За интернет не съм сигурен. Абе с две думи – педофил да си в Белгия. Един белгиец едно време в шеговита форма ми обясни накратко националните особености – готините им неща били бирата и шоколада, а тъмната им страна – яденето на плъхове и педофилията.

Advertisements

3 Коментари to “Педофилите – защитен вид в Белгия”

  1. Мда, инфлация на права се нарича това. Още по-кофтито е, че за тоя педофил трябва да се грижат отделно от другите затворници, защото се знае какво става с педофилите в затвора…

  2. Белгийските затвори не са като българските – съмнявам се да перкат педофилите в тях

  3. Няма безмълвно ядосано човече за emoticona… бих го сложила точно тук

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: