Прибрах се благополучно преди няколко дни

от Испания, където прекарах последните две седмици и без интернет. Мисля да изкарам това лято в там, където да поработя в добрия стар хотел, където прекарах лятото на 2005. Писна ми от Белгия и от белгийците. Отдавна се каня да напиша моето виждане и разликите между холандци, белгийци и испанци, но както е речено – пътят към ада е осеян с добри намерения.

Сега нямам много време да произвеждам битове и байтове с глупости, защото се опитвам да уча интензивно немски. За целта използвам доста полезния ресурс на Дойче Веле, където има разни уроци. Неочаквано обаче за  немците, които са прочути с  девиза си орднунг унд арбайтен днес Дойче Веле се  оакаха до омазване, а именно цяла сутрин сайта им е дефейснат, а сега следобяда се посъживиха, но все още не са вдигнали уроците по немски.

Кратък размисъл ме налегна по въпроса за китайците, които от 1959 година окупират Тибет без никаква причина и сега избиват поголовно протестиращи тибетци. Светът обаче леко се е навел и се е понагъзил в посока Пекин. След като избраха малоумна китайска анорексичка за мис свят ли беше юнивърс ли беше сега се канят да си изтровят спортистите, като ги изпратят да се състезават в атмосфера негодна за дишане.

Аз пък се каня да отида и да гледам филма 10000 ВС в тоз класически неделен белгийски следобяд, а именно – облачно е и превалява.

И един интересен постинг от http://www.vselenata.net
Изкуствен хоризонт на събитията или как всичко щяло да се изясни накрая  😉

Advertisements

2 Коментари to “Прибрах се благополучно преди няколко дни”

  1. доста готин курс, мерси, че го спомена

  2. верно е добър, когато е онлайн де…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: