Телевизията в Испания

Новинитв са най-интересното нощо което може да се гледа по телевизията у испанско. Екшън не ти требе дет съ вика. Първата вечер едни андалусци трошиха с камъни и дървье пожарна кола, защото не успели да дойдат на време и не действали адекватно и едно шестчленно семейство изгоряло в някаква къща. Вчера някакви сомалийски пирати са отвлекли риболовен кораб и искат откуп за моряците. Често дават някаква много древна мумия с множество пластични операции и тъмни очила, която наричат дукеса. Испанските журналисти са супер нахални и постоянно бомбардират дукесата и де що някаква знаменитост добарат с най-различни неудобни въпроси. Никой никога не е бил пощаден от испанската журналистика, която изцело е жълта на цвет.

В разни шоута знаменитости и уонабита се карат и си крещят един на друг, разменят си лъжи и проклятия без да си дават никакъв труд да се изслушват. Често дават различни испански сериали, които в повечето случаи са доста смешни. Изобщо креативитета и чувството за хумор на испанците превъзхожда тези на белгийците и бугарците.

Кошмарът на спанската телевизия е рекламата. То бива, то може, ама тея се оливат. Един филм от час и двайсе минути могат да го докарат до три часа и кусур барабар с рекламите. Обаче и там имат добри попадения. Няма да забравя една реклама от преди три години. Дават жителите на едно село панически да напускат на фона на зловещо щрак-щрак. Само едно семейство седи небрежно на тераската и си допива нещо там и си мезят. А точно зад техния жив плет се чува зловещото щракане. По едно време над плета се показва физиономията на доктора-човекоядец от „Мълчанието на агнетата“ с огромна ножица за подрязване на храсти в ръце и им пожелава със зловещ глас „Буен провече“ което ще рече добър апетит. Те обаче са небрежни – до бордюра е паркиран един нов сеат леон.

Уродите в хотела са спрели интернета през нощта, а в къщи още нямам така че горепосочените долу послания ги изпрашам от  интернет клуб благодарение на един съсед, който реши да си прекопава градината с някакъв допотопен култиватор и ме събуди най-брутално.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: