Кошмарът на българский блогър

Да, да, кошмарът, неговата ахилесова пета така да се каже не е ГДБОП или ДАНС. Псолютно не. То е съвсем друго нещо, което човек трудно би предположил. Те тука те по-надолу мойта теория.
http://www.deezer.com/track/7144 (тук малко подходящ музикален фон за драмата)
Представям си блогър на разпит в някоя от безбройните зловещи агенции създадени за борба със свободното блогърско слово. Арестуван, окован с дебели вериги за тежък метален стол закрепен с шестнайсет милиметрови дюбели за пода Разпитват го там за някакви блогърски престъпления, организиране на незаконни протести и темподобни, искат да му прочетат криптираните имейли и т.н безуспешно разбира се. От носа му се стича струйка кръв, но иначе е спокоен и небрежен. Два трупа на милиционери паднали от рикоширали тупаници по време на разпита се търкалят накацани от мухи в ъгъла. Началника на агенцията го гледа с омраза и безпомощност и в главата му се прокрадва изречение промъкнало се в черепа му още в основното училище „Не човек а желязо…“ Обляга се на масата уморен от днешния побой, па и от вчерашните гайлета* и злобно изсъсква. Искамс да те видяс да крещиш от болкасс!

Блогърът му отговаря „Рън рап мюзик“ ала Брус Уилис, след което ловко повдига масата с палеца на крака си, цигарите на шефа падат в скута му по точно изчислена траектория и той си пали цигара без да му трепне ръката. За нещастие малоумното сержантче до вратата дочуло думата музик казва „Верно бе шефе, дай да пусна малко музика, че ми се скапа настроението от тия побоища, не съм свикнал, знаеш.“ Протяга ръка и щрака копчето на касетофона марка Пионеар, който за нещастие под дефолт е на вълната на радио Сигнал+ или некво темподобно радио и волуме на мах.

„Тез червени доматии, кой ги мама разклатиии“ тара рири дай рири, тара рири рай риририи бълва радиото поток от нечестивите звуци на чалга мюзик.

Блогърът замръзва за момент от шока. Подутите му очи изпъкват навън заплашвайки да изкочат и бялото им се налива с кръв. Цигарата пада измежду пръстите му и той надава нечовешки рев, който парализира милиционерите. Надига се и изтръгва стола от болтовете на пода и както е омотан за него с дебелите му там вериги и пранги се спуска към началника и го сплесква като английски запалянко рохко яйце на бетонната стена, след което се обръща към източника на звука, а именно радиокастофона пионеар и застаналото до него сержантче след което се засилва натам да смаже и тях но в този критичен момент радиото бълва отново:

„Тез червени доматии, кой ги мама разклатиии“ тара рири дай рири, тара рири рай риририи

Вълната от гнусни звуци спира блогъра като цунами монголско-китайската армия. Той се блъска в тях като в невидима стена, от ушите му изригват фонтани кръв и мозък и се срутва безжизнен на пода. Полицайчето се посира от страх, логично. Драматичен дъ енд.

Това е ахилесовата пета на българский блогър – чалга се нарича.

Аз знам само за наколко блогъра с топки от хром-ванадиум като voxy, nname и pro01 които дръзват публично да си признаят, че са си пускали скверната, отвратителна, античовешка и противоблогърска музика наречена чалга без между другото да измрънкат някакво жалко оправдание от сорта „не че по принцип слушам такава музика, даже никога не съм мятал гюбеци, дори на 38 текили“

И не на последно място не е много ясно къде е разликата между поп и чалга

Долупосочените линкове например, за мен не са чалга, но да не си помислите че слушам такава музика, моля ви се. И предупреждавам, че песните са на Азис, да не оплиска някой стените с кръв. Мевдувпрочем Азис също има има топки от хром-ванадиум. Вие бихте ли се снимали по розови чорапи с жартиери и лачени ботуши, когато сте по-тлъст от рекламното човече на мишелин и при условие, че не сте гей? Аз бих казал, пред такъв срам ебем ти и парите, но човекът го прави и по всичко изглежда даже не за пари. Какви са мотивите му не мога да гадая, но бих му стиснал ръката с уважение – човекът има кураж за десет.
http://www.youtube.com/watch?v=BXnDELFzeLY
http://www.youtube.com/watch?v=9_8yE0fYy44
http://www.youtube.com/watch?v=Lw2Wekce_0k&NR=1

Абе хора, слушайте си каквото ви е кеф и не се бойте, минало е времето когато за слушане на някакъв определен вид музика могат да ви вкарат в Белене и след като ви уморят от глад и бой да ви хвърлят полуживи за храна на прасетата.

*гайлета – полицейски термин за яко напиване на софръ спонсорирана от бузинессмани с по неколко висящи дела и крехко здраве.

Advertisements

4 Коментари to “Кошмарът на българский блогър”

  1. голема манга е тоя пост, харесва :))))

    ченгеларите преди година така разпитваха мои приятели с грациозното „Що качвате филми на Датата, бе, келеши!“. карали ги да подпишат „декларация“, че няма повече да качват 🙂

  2. Карат ги що немат адвокат, затова. Аз има един приятел, който настоява, че тая държава си има и конституция и закони и неколко пъти осъди полицията за нарушаване на правата му.

  3. Пък един мой познат на 19 беше обискиран вече 3 пъти, понеже видиш ли… хиихиххихи бил облечен като рапърче 🙂

  4. Па те ората на по 19 години вече по два пъти са лежали у пандизо, а той се „обличал като рапърче„? Ако питаш мене един здрав кютек му требва.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: