Tropa de elite

Бразилски филм, който гледах благодарение на препоръката на Лонганлон. Филмът вероятно е с бюджет като на някой холивудски трейлър, но за сметка на това вкарва в джоба си 95% от холивудските екшъни. Филмът е много реалистичен и не спестява нищо от бразилската действителност, нито пък от печалната действителност в латинска америка.

Изглежда обаче, че поне в едно отношение Бразилия ни надминава – поне баретите им не се продават. Ако наистина съвършенството се постига практиката то бойците на BOPE ще трябва да са едни от най-добрите в света, що се отнася до сражение в градски условия.

Ако ви се повдига от досадни коледни филми можете да си го изпечете на DVD и да го гледате семейно или с приятели. Аз открих топлата вода, а именно програмата DVD Flick, която позволява да си запишете на DVD филмите от диска, при това със субтитри ако е необходимо. Процеса е доста дълъг, междувпрочем.

Ако сте пропуснали да гледате предишния бразилски хит „Град на слънцето“ грешката си е ваша и не пропускайте да я поправите.

Advertisements

2 Коментари to “Tropa de elite”

  1. радвам съ, че ти е харесал 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: