Поколението ВиК

Хареса ми тази статия в онлайн списанието Литературен свят и реших да я споделя със свирепите читатели на този блог. Свързана е с вонята, която се носи от университетските преподавателски кръгове. http://geom-bg.com/?p=6346

Има връзка и с постинга ми за пожара в храсталаците на българския литературен елит който по едно време се превърна в доста разгорещена словесна битка.

Advertisements

4 Коментари to “Поколението ВиК”

 1. интересно. ани илков ми преподаваше преди двайстина годин у университето, тогава беше асистент. не съм забелязал да е олигофрен. очевидно се е впиянчил и изперкал като всички останали неолигофрени там.

  иначе клозетната „поезия“ е нормално да се развихри в средата на чалга-политиката, олицетворение на чалга-обществото ни, където недоебляци от всякакви разновидности доминират..

  не съм изненадан 🙂

 2. мен пък не ми хареса статията, тоя пудел критикува нещо, което и бегло не разбира. що само мухлясали мозъци се занимават с литература, това важи и за „младите поети“?

 3. Ами освен едно „Пуснете водата!“ след прочита на статията, която си линкнал, друго не ми идва на ум 🙂 Макар че за мен паралела между бг-клозета в чехската инсталация и цитатите от Г.Господинов е малко самоцелен.
  Интересно ми е друго. За да напише тази статия, авторът явно е изчел всичко, което е цитирал в нея. Е как намира нерви и време – това не ми го побира акъла?! 🙂

 4. @батпеп – ако питаш мене, много по-малко от 20 години му трябват на човек за да изперка в България.

  @nname – разни ора, разни предпочитания детсевика:)

  @su – трябва да има и хора, които да вършат черната работа, както казва TC, редактора на t-nation.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: