Я да спретна една блог класация

Я да спретна една блог класация набърже…

И не, не се заблуждавайте, че става въпрос за гласуване. Кой е блогър на 21 век тук решавам само и единствено аз, докато кукуто не ми кракне паролата на уърдпресс както се случи на луд Апостол, примерно.

Малко ми е трудно да реша, обаче, защото сещате се – за различни дейности и мероприятия си има различни хора. С едни предпочиташ да идеш на опера или балет, с други да закопаваш труп, детсевика. Всички по своему са в челната редица затова няма да се ограничавам с първо второ и трето място, нито ги класирам по реда, по който са изброени – всеки е първи в неговата зона на здрача и всеки, който играй пичели.

Батпеп е блогърът който избирам, ако трябва дружно да се напиеме и след това да се степаме с местните, па било то и в некое пернишко село и то без да съм го виждал досега.

Жилов
блогър със специална гледна точка

Григор Гачев не е нужно да коментирам ху из ху

Nicodile младеж, който не само знае всички тригонометрични формули (предполагам) но и списва готин блог

nname Човекът, който разбира от дизайн, рап, чалга и един куп други интересни работи – трябва да се следи задължително детсевика

Про 01 Това е човекът, който си изразяваше мнението във HTML  формат,  по времето, когато повечето от блогърите бяха виждали интернет през крив макарон с тъмни очила посред нощ, докато е спрял тока и не могат да си намерят фенерчето. Някой да помни дезинето?

Лонги така и така е по върховете на разните му топ-хоп класации, но  му прощавам, щот го чета редовно

Совичка да я четеш е все едно да се самоизтезаваш и да питаш за още. Специален случай – определено не трябва да се спира играта на всичко коз

Сандолино един от новите български блогове – най острото перо в блогосферата или накратко – топ оф дъ блогс. На това му викам аз „писателски блог“

Жоро Пентаграм кърти и разбива с неговите истории

Sulla е гигант – няма какво да се говори повече

Всички посочени печелят между 100 хиляди и милион евро, примерно в случай, че спечеля евромилионите. Единственото условие е да не си купуват апартаменти за над 1000 евро квадрата.

В случай, че не грабна никакви евромилиони печелят неограничени количества алкохол, безалкохолни, ако са въздържатели, като и мезета, кафета и така нататъка баш како си требе. За съжаление сме ограничени в мястото на събитието – Майорка в периода май-октомври 2009. Ако някой от наградените случайно се залута из средиземно море това лято – моля да заповяда.

Ако друг блогър се почувства пропуснат в долупосочения горе списък и той да заповяда.

5 коментара to “Я да спретна една блог класация”

  1. не знам съдба ли е това, ама в класацията ти не намерих нито един нов блог, който да чета 🙂 т.е. вкусовете ни съвпадат…

  2. първите 4 нещо не ми „влизат“, ама останалите споменати – все класици 🙂

  3. аа – с местните у пернишко село гледам да се не тепам, оти там и керемидите бият, вервай ми.
    яз викам да бегаме

  4. половинките и челядта на горепосочените к`во ще спечелят, в случай, че грабнеш евромилионите? :mrgreen:

  5. @лонг
    сигурно има и нови, ама кой ти чете толко в днешно време
    @nname
    требва да се поощряват и некласиците детсевика
    @батпеп
    яз това съм го сложил за подсилване на изказо, ти уж тва литературата си учил и па си недоразбрал, я мое да съм прост, ама не съм хептен луд да одим да се тепам у пернишките села:)
    @микиблу
    ще ви измислиме нещо, само да ги грабнеме детсевика

Вашият коментар