Изборите или вечният въпрос кой да кара влака

Сещам се за един виц как един епископ умрял и се харедил пред портите на рая. Пред него имало един стар боксьор със сплескано лице, на когото дали златен венец, жезъл и позлатена мантия, а епископът получил само обикновена пижама и една тояжка. Епископът се възмутил и попитал защо боксьорът получава повече почести от него. Свети Петър му обяснил – тука гледаме реалните резултати, баце – когат ти проповядваше всички миряни дремеха, а някои направо заспиваха. Когато този излезеше на ринга противниците му горещо се молеха и на дедо Боже и на Богородица и на вси светий.

Аз нямам претенции да разбирам от политика, но като се замисля, от всичките български правителства досега само едно си вършеше работата – това на Костов. Това е единственият български политик по чието време икономиката се стабилизира, мафиозите се покриха като мишки и нещата придобиха вид на изглед.

Има две висши образования – икономика и висша математика, но най-важното е, че е силна личност и върши работа. Това, че го плюят и го изкарват по-черен и от дявол си има просто обяснение – дъртите комунисти и мафиотите не могат да му простят болката, от времето когато така здраво ги беше стиснал за топките, че им беше причерняло и затова дават постоянно пари за да го оклепат.

Но аз знам, че бате ви Бойко ви е на сърце и може да сте спокойни – поне пожарната безопасност може да подобри в Бълария. Проблемът е , че така е оглозгана вече, че няма кво да се запали. Добър пост по темата има Жилов „За кого ще гласувам“

Advertisements

9 Коментари to “Изборите или вечният въпрос кой да кара влака”

 1. наеш ли, баце – яз костов не го аресвам, оти мяза на циганин. обаче требе да знаеш, че ако сите цигани беха като костов – швейцарците щеха да емигрират в българия.

 2. Чекайте да ви обясним… Къде се е чуло и видело математик да кара влак? Ако сакате да се повозите на локомотив – одете на втори черен коловоз запад и фанете електричката за Перник!

  И какви са тия избори, тия щуротии? Яз на ваше место чех да извикам един фадромаджия и от парламенто камик връз камик немаше да остане…

 3. @batpep е па я те не карам да се жениш за него:)

  @сандо мани, мани, добре че фанах самолето на времето иначе сега да ми ядат благото жито…

  @bozho я имало и други заблудени кат мене;)

  проблема на народо е че не гледа резултатите детсевика, затова че сърбат холандска доматена супа (сипва се гореща вода у червена чиния и се яде с много леп, ако има), а Доган че си купи летяща чиния кога пуснат в продажба щот е будала

 4. абе мани, он даже Самият Дуган се уплаши по иедно време да го не гръмнат, изедника. Па после си се покри у сараите и ни дума, ни вопъл, ни стон… явно чека да докарат летяща чиния втора употреба, ама да не е от италия, че там лошо карали.

 5. хаха, чеки че се сетих как с жената се се караме кой ще кара на връщане, кога сме на купон 😆

 6. батка, а ти видя ли това:

  http://otgovori.eu/

  • Не съм, сега го виждам. Ми кво да кажем освен да се повторим че е единственият шанс за оправия този човек, но нали знаеш – прост народ, слаба държава.

 7. е то е очевидно

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: