Ей, добре, че е Бат ни Пеп да ни отвори очите, питайте

викам питайте ако ви интересува нещо и искате да получите смислен отговор, а не пожарникарска каска.

http://otgovori.eu/

Колко го мразят комунистите този човек и колко ги е шубе от него, па колко пари дадоха да го оклепат не е истина.

Advertisements

7 Коментари to “Ей, добре, че е Бат ни Пеп да ни отвори очите, питайте”

 1. Имали бол пари – дали… Това обаче не ги прави нито по-хитри, нито по-кадърни.
  Я кажи ти сега как е ключицата!

 2. хареса ми как е направен сайта

 3. @Сандо

  добре, че не бяха скъсани и трите връзки, а само първата и не се наложи операция. Освен това имаше и някакво разместване, което се оправи някак само на втората седмица със страховито изпращяване. Сега съм добре и с изключение на това, че не мога да спя на тази страна и не мога да вдигам тежко не се оплаквам. Даже мога да карам кайтсърф вече.

  @longanlon

  Сайта наистина е направен много добре. И идеята е много добра. Чудя се що не вземат Първанката, Станишката или Доганката да си направят един такъв и да отговарят на въпроси.

 4. баце, недей се троши, че ако не работиме ние че ни работат те!

  понеже много си писал, по язе толко не моем да четем наеднаж, че ти оставим един само коментар:

  не зная защо се уплашиха толкова от костов, ама напрао подпикват бе, човек. щото вероятно предполагат че може и да ги натика сите у панделата, де да знам.

  просто сме твърде малко хората в тая държава, които виждат и чуват. повечето от нас са зад граница и ги мързи да идат да гласуват. иначе по последни данни българите с право на глас били 6 200 000 души – два пъти повече от реалните гласоподаватели в страната.

  сметай.

 5. Уплашиха се щот тоя път нема да им прости и че ги навкара сите у пандизо. Аз щях да се вдигна до Палма да гласувам ама няма ни вест ни кост – писах на посолството да ги питам кво прайме ама к** тате млеко – кравата е мъжка. Немя как да стане да фащам самолета до Мадрид, нали се сещаш. А в турция са набили пунктове през три километра и там всеки мое да гласува по пет пъти – не си ли задаваш въпроса защо едно малцинство казва кой ше кара влака. А като гледам пропагандата е страшна – Костов щел да им намалява пенцийте – страх и ужас. Тва е малоумие братче, па стой та глей как Бат ти Бойко ше се коалира с комунистите след изборите – ше има да се чудят и да се маят.

 6. за бат бойко съм сигурен, тоя от години ми е ясен ли, явор ли. още кога идеше у магазино да пазарува и викаше – абе не мое ли да ми продадеш три кила ракия, па да я пишеме лимонада у фактурата.

  иначе ще е интересно на тия избори. костов, естествено, няма как да спечели, щото не е али баба, а ако вземе че стане, то ние не сме просто утописти, което също е твърде малко вероятно. успеваш ли да ми следиш мислата?

  така че ги видим така: пут пуйко+бсп и крадеца, щото тея са с твръд електорат малоумия – ето ти я красотата. за още нам си колко години.

  що си не бих шута и аз преди години – да ме пита човек…

 7. С едно изречение да го речеме „мамата си джаса и се кани да продължава“. Иначе сега не е най-добрия момент за емиграция, освен ако нямаш доста сухо.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: