Свети Томас де Торвемада да ни е на помощ!

Истина ли е това, което току-що видях? Наистина ли дават такова нещо по българската телевизия? Явно не сънувам и комунистическата наглост и дебелоочие нямат равни на себе си. Само се чудя кой, способен да движи мишка е направил тази мерзост.

Това го видях при Ангел Грънчаров. Също и подходящо заглавие към клипа „Костов го направи с Балкан, ще го направи и с Доган“ хехе :))) Дано… ама не ми се вярва. Не ги вкара в затвора, когато можеше и трябваше. Ако сега вкарат някоя от тези свине ще направя банкет, но не вярвам да е в този живот.

А отдолу един коментар от някаква мацка:

Бесепарите са окончателно и безвъзвратно са изтрещяли,вследствие на което мозъчните им гънки са се изравнили,а асоциативните връзки вследствие на склерозиране изчезнали.Толкова пошъл, гнусен клип изпълнен с невиждана омраза може да роди само болен мозък скован от страх от колосалната загуба,която ги чака на 5 юли.

Не, моме, клипът се цели към определена безмозъчна аудитория и е със силно психологическо въздействие, добре направен. Още повече, че е озвучен от Стефан Данаилов, чиито глас е набит в много глави още от сериала „На всеки километър“. Но детсевика парен каша духа. Дано поне малко да се е освестил народа. Поживьем-увидим, както са казали французите.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: