Истината представена в блог

Не е нужно да страдаш от излишна скромност за да  си кръстиш блога „Истината“ на адрес http://truthfulness.wordpress.com/. Не знам от какво обаче трябва да страдаш за да пуснеш следният текст пълен не с лъжи, ами направо с идиотизми под такова гръмко име.

Особено ме забавлява пасажа, където хомосексуализмът, неточо наречен „педерастия“ е представен като инфекциозно заболяване. Прочетете публикацията – доста забавна е… ще ви разкрие и вероятно неизвестният ви факт, че жените и мъжете са различни анатомично. Както и друг радетел на истината – Муамар Кадафи е потвърдил в откровение свише – „жената не е мъж и мъжът не е жена“ детсевика…

цитирам:
„Педерастията е симптом на инфекциозно заболяване, което поразява плода в пренаталната му фаза. Промотирайки педерастията, хората всъщност промотират вирусно заболяване, което мъчи човечеството от хилядолетия. Педерастите са заразни (откритието е на двама генетици от 2004, единия се казва Коркран и е в Юнивърсити Ъф Юта . Вместо да се опитат да ограничат и изолират вируса, те създават условия за епидемия)

Само да уточня, че след кратка проверка в нета установих, че това е само хипотеза на един единствен човек, при това публично осмяна от целия научен свят поради своята абсурдност. Затова и аз като Пилат си измивам ръцете и, поради липса на бира ще си нарежа една диня.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: