Защо наесен ще си подам документите за испански паспорт

http://chitanka.info/operation-mindcrime-stolen-computer.html

Тва не е държава, тва е подигравка с човечеството и всички много добре го знаят. Това е върхът на абсурда. Няма такова нещо другаде и не може да се случи освен в африкански страни където диктаторите си държат фризери пълни с човешко месо за гости. Няма такава дивотия. Направо не мога да опиша колко се нервирах като прочетох следното словесно извращение (при Григор го прочетох, не че следя безумните изригвания на сайта на ГДБОП)

Успешната операция по пресичане на пиратско разпространение на книги в интернет пространството, посредством сайта “chitanka.info”, е проведена от спецполицаите от сектор “Компютърни престъпления и интелектуална собственост” в ГДБОП, под прякото наблюдение на СРП.
Акцията е реализирана след разследване по сигнали на ощетени – Асоциацията “Българска книга”, Съюзът на преводачите в България и редица издателски къщи. В хода му е установена шестчленна престъпна група, която действала при строго изградена йерархия и функции от различни градове в България. При предприетите действия на покрив на обществена сграда в София антимафиотите открили сървъра, на който е поддържан интернет сайтът. Сървърът бил поставен в специална кутия и по този начин достъпът до него бил затруднен. Разследващите установили, че “виртуалната библиотека”, от която се теглели пиратските литературни произведения, е укрита в помещение на печатница в София В хода на претърсванията са иззети сървъри и компютърни системи с пиратското съдържание.
Всеки месец престъпната група добавяла над 600 нови заглавия на книги от български и чуждестранни автори, речници, учебници и др. По данни на спецполицаите, чрез нелегалния сайт, който е действал повече от две години, са нанесени щети на българската култура и книгоиздателска дейност за милиони левове.

Това е положението човече, ако искаш вярвай, ако искаш недей, това го пише ГЛАВНАТА ШИБАНА ДИРЕКЦИЯ ЗА БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ след като Бойко рева, рева, рева, рева орева орталъка че му пречели да се бори, сега е премиер и по време на неговото управление се случват такива порнографии. Еми да ни е честит, нали си го избрахме, не че аз можах да гласувам де.

Ама то тоя концерт не е от сега. И се кани да продължава… и нема намерение да спира детсевика. И то си е в реда на нещата, докато измират деца се пращат имейли и есемеси, което показва колко са ни зле приоритетите. Като отрязаха краката на някакво куче стана революция. Никой не си даде сметка че е изял сума ти кучета в колбаси и кренвирши. Деца и стари хора измират. Насилват убиват и грабят безнаказано. Нооо ГДБОП затварят ЗАКОННИ библиотеки, щот пречат. Тва е. А сега покрай световното хептен ще збарави народа кво се случва. Мене упойка ми не требе, ГООООООЛ и тва е братче. Затва удри, удри и се не бой оно магарето че издържи, нали затва е магаре.

Advertisements

6 Коментари to “Защо наесен ще си подам документите за испански паспорт”

  1. И не забравяй, че в същото време „класираха“ 80 000 престъпления. Сигурен съм, че и бай Джизъс не е опрощавал толкова грехове накуп!

  2. Няма какво да се каже по въпроса, понякога си мисля, че и Нигерия ще се оправи преди нас, не е истина просто. Такава безгранична наглост може да се види само в в България и в Зимбабве може би…

  3. Аз лично не се кахъря, защото не се припознавам в сегашната България – в нея царува онова поколение от бетонени глави, което не може да роди друго освен „Химн за МВР“ и разни простотии от този род. Тези хора са неспособни да си представят нещо по-красиво от мутробароковите архитектурни ансамбли, в които живеят. Или от чалгата. Или от кебапче с бира. Така че не трябва да разчитаме на тях. Поколението на Гоце&Co ни закопа. Толкоз по въпроса!

    А ти си вземи испански паспорт, та да ти е мирна главата. След това се запиши също така да гласуваш в Испания, за да се почувстваш пълноценен гражданин на поне една истинска държава. Аз съм „французин“ от началото на 1994г. и не мога да ти опиша каква радост изпитвам, когато отида да гласувам на френски избори.

  4. Леле, леле пък и химн на МВР. Добре че не бях ял нищо преди да го прочета, страшно нещо на фона на това което се случва. Не е истина, просто! Ужас и безумие!

  5. То не, че испанците са цветя за мирисане, но в сравнение с нашата порнография са направо ангели неземни 😦

  6. Колко от нас имат възможност да избягат нанякъде?Вярвайте , всеки би искал,даже и кучетата.Имам ужасното чувство ,че сме част от някакъв ужасен експеримент.Всеки ден минава в грижата да подсигуриш следващия.Блазе им на испанците и на туземците даже!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: