Малко смешно много страшно

Това е коментар към публикацията на Лонганлон „Специалозирана полицейска операция“http://kaka-cuuka.com/2569

Между другуто ми напомни за смрадливия текст на пресцентъра на ГДБОП по повод отнемането на сървъра на читанката. Мрак, мрак, мрак и ужас детсевика. И химни на МВР.

 1. Братле,Пише ти човек, който вече е минал през това!Беше лятото преди няколко години. Бяхме с един приятел на парти, после отидохме в един апартамент в Младост 4.
  Пушихме си коз и си джиткахме на контрата цял ден. По едно време на вратата се звъни. Пича отиде да отвори, а аз си цъкам на кънтъра през това време. Изведнъж в стаята влизат истинските лоши от контрата – с узита и патлаци срещу мене.
  Пуснах веднага мишката и си легнах на земята – целия апартамент стана фраш с куки – както разбрах после от моя приятел – на вратата е имало некъф малик пич и като авера ми му е отворил ония директно му е насочил патлака към главата и му е казал да ляга на земята, а след него са нахлули останалите.
  Докато претърсваха апартамента един седна на мойто място на компа и почна да си цъка на контрата:)

  Както и да е – оказа се че домоуправителя на блока е полицай от 7-мо районно и му е замирисало на трева и за това е извикал цяла нападателна група – бяха 4 коли и 3 джипа с куки.

  Трева не намериха щото я бяхме изпушили и им стана много гадно.

  Един намери един стар фитил в един шкаф и от там се почна цирка. Намериха торбичка с амониева селитра (тор за цветя на) на терасата, шишенце с бронз в един шкаф, стара не работеща тел. слушалка и обвинението беше готово – това е заготовка за БОМБА?!? а ние сме ТЕРОРИСТИ?!?

  От там се почна на ново. Падни – стани, претърсване до голо (на нас&апартамента&тавана&мазето). През цялото време ни крещяха че сме терористи и май си вярваха. Направо не можех да повярвам какво се случва.

  Спахме една нощ в ареста и на следващия ден след обяд ни заведоха на разпит при гл. следовател или не знам точно какъв беше. Като видя кутията с доказателства щеше да падне от стола. Обвнителят беше в потрес че му отхвърлят перфектното обвинение в тероризъм хаха!
  Пуснаха ни по живо по здраво и се прибрахме да се изкъпем от лайната дето бяха на пода на килията.
  Останахме си само с уплахата и ареста слава богу. До дело така и не се стигна..

  Ха сега си помислете къде щях да съм аз ако имаше камера при акцията? Като напишат във вестниците, че са хванали терористи с бомба, как ще ги пуснат на другия ден без последствия? Щяхме да си лежиме няколко годинки заради шишенце бронз и филил.

  Историята е съвсем истинска. Помислете си хубаво преди да заемате една или друга обществена позиция…

 2. Петър казва:
  August 5th, 2010 at 1:21 pm И само да си допълня коментара. Наистина не съм никакъв престъпник. Имам софтуерна фирма, консултанска фирма, имам офис в един небостъргач в идеалния център на Виена и не мисля да идвам скоро в БГ, където съм терорист. Приятелят ми се изнесе в Берлин – отвори си ресторант. Пичове хващайте си пътя и дим да ви няма!

Advertisements

Един коментар to “Малко смешно много страшно”

 1. мда, супер показателен коментар – затова го болднах. виж по-долу коментара на емо за дезодорантите, дето при една акция ги наредили и ги снимали, че са намерени и иззети…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: