Защо не вкарват папските педофили в затвора?

Изключително много се нервирам с педофилските истории на „Светата“ католическа църква, които както се оказва са повсевместно явление. Ама толкова масово, че чак представа си нямаме. Навсякъде напоследък излизат скандали. В Белгия се оказа, че има доста случаи, коио дълго време старателно са били прикривани от епископите. Имаше и протести по въпроса в Англия и САЩ. Сигурен съм, че и в Испания и Италия положението е още по-трагично, но просто вероятно няма такава гласност и оплакванията не виждат никога бял свят.

Цялата работа се крие в целибата (безбрачието) на католическите свещеници. Липсата на секс с времето им причинява неврози, психози и какви ли не други още психически проблеми и ги превръща или в ужасни садисти, каквито са били през средновековието или, поради липсата на възможност да развихрят някоя и друга инквизицийка с дране на жени, набедени за вещици сега се превръщат масово в тихички педофили, които изнасилват деца.

Недасибожеголямгрях е да се ползва презерватив или да се направи аборт, според майката католическа църква, но гнусният старец, който в най-скоро време ще почне да се лигави в старческо малоумие като предшественика си рони крокодилски сълзи и нарича педофилията „болест“ и своята малка армия свещеници педофили – болни, на които трябва да се помага, видите ли щото и без това страдат, щото като им стане навик да педофилстват  и станат непопулярни вече, спират да ги местят от енория в енория а ги затварят в някое манастирче по-далече от дечицата детсевика.

Но най-голямо раздразнение ми причинява фактът, че нито един от тези долни, мръсни изроди не е в затвора и нито дори съм чул или прочел да съдят някой. И не мога да си обясня какво общество сме след като става ясно, че перверзни католически падрета редовно изнасилват деца  и всичко това безнаказано и без последствия. Айде, в България още се счита за нормално престъпниците да не влизат в затвора, но това Белгия, САЩ, Англия?! Как стават тия работи не мога да разбера. Мрак и ужас детсевика.

Вярващите били блажени… блажени са ама изглежда понякога децата им скъпо заплащат тяхното блажено неведение и незаинтересованост за това какво се случва в тъмните църковни стаички.

Advertisements

3 Коментари to “Защо не вкарват папските педофили в затвора?”

  1. Мисля, че по въпроса има вече сериозн дебати.Проблема ще бъде решен

  2. Ето една игра, илюстрираща ситуацията:
    Operation Pedo Priest

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: