Оно кое си требе си сака

Абе ония дни си говорихме у кръчмата със селския консорциум за кризата и тва и онова. па се показа по телевизора онаа Меркел и баджанако го удари сачмата и вика…Она кои не ги е онодила, още има да ги оножда, докле не окнат на помощ и Светата Богородица, хехе.

Па се стреснахме, дебре защо она е женска оти че ни оножда. Па вика баджанако она ви е онодила сите ма вие още не знаете…

Па оти, бре? Она даде пари на сите дека им требват.

Е па даде, ама они требва и да се връщат по некое време саде сас лихвите. Па даде, ама на кой даде? Вие нещо видохте ли от тея пари дето ги е давала?

Е пааа не видохме, деба.

Е нема и да видите, ама кой че ги връща? Па вие, оти сте много гяволе, саде еропейци. Сите си мислите че немците са у дупе правени и са толко улави да дават паре на кой що му е драго, ам сте се объркале. Кой краднал, краднал, ама кой че връща че връща и още колко има да връща.

Оно е като съседо с мерцедесо. Одил, завъртел се у автокъщата, аресала му една стодвайсеичетворка, лачена да си ебе мамата. Ама пусто немал достатъчно пари. Па се приближил циганино от автокъщата и го пита: Ареса ли ти?

Ареса ми, ма е много пари деба.

Па оти си я не купиш на изплащане?

Е па колко?

Толко…

И те ти на купил си я, сега деца гладни реват, жена му пустосва он гарнитури на главата сменя и кълне циганино дека му продаде мерцедесо.

Оно така стават тия работи. Тия дека си мислат, че немците ядат доматите с колците са се объкали и накрая че изядат колецо без домат. поне така на мене ми се чини работата, па вие като по-умни че знаете по добре.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: