Kamikaze

via www.joropentagram.blogspot.com

Погледни ме чиче, на какво се направих и на какво заприличах? Вчера си бех на припек с въдичката и новата кола на язовира, а днеска ми стърчат пет маркуча от гъза и съм целия у дефламол. Заради ей тия, бинтованите мумии по другите легла съм тука, а тоя серсемин зет ми дето спи до мене от упойката – направо хабер си няма каква евтаназия го чака! Само да ми отвърже некой левата ръка и да ми подаде алуминиевата патерица – Един път ще го извъртим в простата кратуна и до там ще е… Ама, аз съм си виновен за всичко!

Що не го утрепах още като ги сгащих с големата дъщеря у спалнята бе, да ме пита човек!? Пльоснали се чиче голи на кувертюрата, разхвърляли си насекъде насраните гащи и ми набарали целата колекция с порно клиповете. Като си видех и снимката на мене и жената от сватбата как я обърнали наопаки за да не гледаме – направо пощурех! Викам, к’ъф си ти бе дееба твойта семка и такъв му отплющех зад врата, че направо се вдигна ей толкав облак и всичко побеле от пърхут! Аз вика, дойдох ръката да й искам, понеже се обичаме и ще се жениме. Така ли викам, по голия кур ще ми я искаш и замахнах да го довършим, кога щерката писна – тате недей, че май съм бременна и омекнах аламинут!
Цела седмица ме врънкаха двете с дъртата вещица да кандисам, накрая вдигнах ръце, извадих ракията и клекнах. Както чиче клекнах – така ми го натресоха у къщата, та чак и куче води с него, бастуна му с бастун. То, не да кажеш некое кутре – а един черен изрод осемдесе кила и нещо дзвер, казвам ти! Изеде ни сичките обувки, по три хляба на ден омиташе, а накрая взема че ми се изкендза на кувертюрата, добичето му мръсно! Аха, да го стиснем зетя за кирливото вратле – дзверо изръмжи, не дава да го пипнеш и с жената стъпваме на пръсти из къщата като балеринки некакви .
Оня ден кога стана белята, си седех доле у пекарната до входа, чистим си тавите и такъв съм се сговнил и умислил. Хранех целия квартал с ръчен хляб и баници, докат не дойдоха от некъде едни чалми, туриха до градинката един павилион и го направиха на пекарна. От как чиче им запуши комина – при мене работата хептен се отгърме! Кво пекоха по-различно не можах да разбера, та сичките бабички дето им давах на вересия, взеха да ме подминават и даже на опашка им се редят, дееба и вампирите неблагодарни!
Като немаше на кой друг, вземах та се оплаках на тъпия ми зет. Викам му, тия баш тука ли намериха пекарна да отварят бе, техната мамица поганска? Баш кога подписах лизинга за новата кола да я изплащам, да ми се натресат! Ей, иде ми да се опашем с динамит, да им влезнем у пекарната и да се гръмнем – Като една лайняна бомба направо да ги отнесем със все ламарините, честно! Зетя вика нема да се косиш, нема да се гърмиш – дай сто лева да купя едно заклано агне и ще им направим камикадзе.
Да бех знаел какво е намислил и какво е агне-камикадзе, хич немаше да го слушам а вместо сто лева, щех чиче сто шамара да му отплющим на место! Ама толкоз се бех кутурлисал, че не усетих кога бръкнах у чекмеджето и му дадох без да се замислям.
Нито разбрах тоя какво агне им отнесе да пекат на заранта, нито знам каква му е била плънката, ама знам кога се гръмна по обед как всичките коли се разпищеха из улицата. Докато излезна пред дукяна и да видя, всичко навънка стана мазилка, стъкла и ламарина, а чалмите гледам – право към градинката търчат, пищят, престилките им отзаде горят и право у фонтана се бухнаха със все шалварите! 
Викам си, тая работа ще да е само на оня нашия – осеменителя, кога го гледам – иде право при мене с една кутия под мишница и води кучето за охрана.
Давай вика да бегаме с колата към язовира, че да имаме алиби и да изхвърлим уликите! Погледнах го чиче между очите, погледнах кутията и все му бех набил шамарите, ако не беше тоя гаден пес и оная, бременната горе! Качвайте се викам отзад с добитъка и никой гък да не е казал, след което подпалих към язовира с двеста от место.
Като пристигнахме на големия гьол, като видех какво е зелено насекъде и как са се разкъткали рибоците – веднага разхлабих нервната жила и извадих пръчките от багажника. Отворих чиче вратите на колата, пуснах радиото и наметах плувките. Даже и цигарка извадих та си палнах. Такъв кеф ми стана на душата, че аха да се цръкнем у гащите, кога оня миндил пак си отвори устата зад мене и ми сецна целия филм!
Що вика ги лигавиш с тия въдици бе? Гледай сега как ще ти извадим сичката риба на язовира с водолазите барабар! Докато разберем чиче кво ми каза, взе че донесе от колата некакъв фишек с тия дългите фитили дет’не гаснат.
Това ли викам, ти беше агнешката плънка в дроб сърмата? Това вика беше – половин кутия остана да изгърмиме, хвърляй тоягата и вади мрежата! Както го каза – така пална фитила от цигарата и го метна, а песа рипна след него у водата да го вади. Айде-е, викам си на акъл, днеска от всичките се отървах, ма като видех бълхарника как иде с фишека у зъбите, изревах само „Бегай!“ и си плюхме чиче на петите.
Как решихме, че баш в колата с другите фишеци ще сме скрити, ама влетехме с плонж и затръшнах вратите моментално, че камикадзето хептен ни настигна. Таман се пресегнах и за прозореца – добичето ме превари, влезна със скок и ние изкочихме през вратите с два….
И те тогава точно чиче, се гръмна!
Първия път се усвестих за малко у водата колкото да разберем, че живот още имам ама кола вече немам, а на втория се събудих с бинтована глава и със заврените маркучи във гъза!
Като се огледах със здравото око и мижим – кво да видим? Всичките кратуни ни събрали чиче на едно место, смърдиме като пушени скумрии, ама сме подредени баш как си му е ред! Ей ги е, ония препарирани чалми лежат ей там в дъното, а мене са ме курдисали точно на една патерица разстояние от целта!
Само чакам некой да ми отвърже чиче, левата ръка…

Advertisements

Един коментар to “Kamikaze”

  1. Железно алиби… Направо в фурната с динамита 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: